dimecres, 8 d’octubre del 2014

Experiències Jornada TAC 0-8

El passat 20 de setembre es va dur a terme la jornada TAC 0-8 a la UVic

Quatre llars d'infants van presentar les seves experiències, totes elles enriquidores i susceptibles de ser recollides i adaptades a altres centres.

Les experiències que es van presentar referides al cicle 0-3 són les següents:

Llar d'infants Les Baldufes d'Olot. La Missi Casacuberta i l'Assumpta Baldrich van presentar el seu espai web, que juntament amb el facebook ha esdevingut un veritable espai d'intercanvi amb les famílies.




Llar d'infants Blancaneus de Torelló. La Judith Illamola i la Marta Jufré van explicar la seva experiència amb Twitter, com el mitjà que possibilita fer arribar informació a les famílies. Allà les podeu trobar com @educaBlancaneus. Twitter ha esdevingut l'ull dels pares i mares del centre i el mitjà que permet una forma de relació i comunicació adaptada al temps actual. Aquesta és la seva presentació:


Llar d'infants Vallalta de Sant Iscle de Vallalta . La Fina Joseph, la Noé Padró i la Alícia López van presentar el seu projecte "Projecció i creació d'espais i llums". Es tracta d'un projecte creat a partir de constatar que actualment les fotografies digitals estan presents en l'entorn proper dels infants (mòbils, càmeres, tauletes...)

Una Mirada



L'escola bressol municipal Cappont. La Susana Rubio i l'Aurora Rom van explicar com propicien en els seus infants la familiarització amb la tacnologia mitjançant la creació d'un entorn ric en eines diverses: ordinadors, tauletes, escànner, impressores, càmeres fotogràfiques, projector, tauletes...
Aquesta és la seva presentació.

De ben segur que aquests projectes, maneres de fer i espais de relació i comunicació que ja estan instaurats en els seus centres i que van tenir l'amabilitat de presentar-nos ens poden donar moltes idees a tots.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per la teva aportació.
En breu serà publicada